John Mullins Irish Pub & Restaurant

John Mullins Irish Pub & Restaurant is een Ierse pub gelegen aan Wycker Brugstraat 50 in Maastricht.

Meer informatie over John Mullins Irish Pub & Restaurant in Maastricht

John Mullins Irish Pub & Restaurant is een gezellige en comfortabele plek om vrienden te ontmoeten en te genieten van heerlijk eten en drinken. Het restaurant serveert eenvoudige gerechten gemaakt van verse, kwalitatieve ingrediënten en heeft een uitgebreid assortiment aan bieren, wijnen, whisky's, sterke dranken en frisdranken. Daarnaast worden er live sportwedstrijden getoond en is er af en toe live muziek. Het is een thuis weg van huis, dus kom binnen voor een pint en blijf voor de gezelligheid! Het restaurant is gevestigd aan de Wycker Brugstraat 50 in Maastricht en is doordeweeks geopend van dinsdag tot en met vrijdag, met uitzondering van maandag. Op zaterdag en zondag zijn ze ook geopend, maar met aangepaste openingstijden. De keuken sluit om 22.00 uur, maar er zijn mogelijk later nog snacks verkrijgbaar.

Wil je weten wat John Mullins Irish Pub & Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van John Mullins Irish Pub & Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij John Mullins Irish Pub & Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je John Mullins Irish Pub & Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar John Mullins Irish Pub & Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. John Mullins Irish Pub & Restaurant

Bezoekers bekeken ook