Jos Bastiaens

Jos Bastiaens is een Loodgieter gelegen aan Mergelweg 67 in Maastricht.

Meer informatie over Jos Bastiaens in Maastricht

Jos Bastiaens Technisch Installatie Buro is een kleinschalig bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de installatiebranche. Ze hebben alle disciplines voor verschillende soorten installatiewerkzaamheden in huis en bieden een vast aanspreekpunt voor klanten. Het bedrijf investeert constant in opleiding en kennis om te zorgen dat klanten tevreden zijn en krijgen wat ze verwachten. Ze zijn erkend als leerbedrijf en zijn aangesloten bij branche-organisatie Uneto-VNI en erkend als Gasfitter. Het bedrijf levert en plaatst complete badkamers, renoveert badkamers en verzorgt technische reparaties en onderhoud op het gebied van gas, water, centrale verwarming, sanitair, airconditioning en luchtverversing. Ze werken voornamelijk in Limburg en omgeving en hebben een vast team en ingehuurde medewerkers voor badkamerklussen. Het bedrijf heeft tevreden klanten en werkt samen met geselecteerde bedrijven voor aanvullende werkzaamheden. Ze voeren ook installatiewerkzaamheden uit en plaatsen badkamers voor een relatie in België. Jos Bastiaens Technisch Installatie Buro is erkend als Gasfitter en aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Installatiebedrijven.

Wil je weten wat Jos Bastiaens verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jos Bastiaens of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jos Bastiaens? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jos Bastiaens het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Jos Bastiaens reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jos Bastiaens

Bezoekers bekeken ook