Judoteam Maastricht

Judoteam Maastricht is een Judoschool gelegen aan Laan in Den Drink 2a in Maastricht.

Meer informatie over Judoteam Maastricht in Maastricht

Judoteam Maastricht is een judoschool die streeft naar judo volgens de Japanse Kodokan en het bereiken van olympisch goud als hoogste doel. Ze willen talenten herkennen en begeleiden om optimaal te kunnen presteren, met wederzijds respect en voordeel. Het team blijft judoka's ontwikkelen en biedt judo aan voor iedereen, met als gedachte een beter mens en samenleving. Enkele bekende judoka's die zijn opgeleid bij Judoteam Maastricht zijn Lisa Müllenberg, Nikki Pluymaekers en Jules Blom. De leraren van de dojo zijn onder andere Jannie Sarton, Max Severijns, Koen Raemakers, Lisa Müllenberg, Patrick Jaspers, Math Müllenberg en Peter Müllenberg. Er is de mogelijkheid om een proefles te volgen en het dragen van sieraden is verboden tijdens de lessen. Opzeggen van het lidmaatschap kan alleen per e-mail. Het contactadres van de dojo is Bemelerweg 82B, 6226 HB Maastricht.

Wil je weten wat Judoteam Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Judoteam Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Judoteam Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Judoteam Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Judoteam Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Judoteam Maastricht

Bezoekers bekeken ook