Kapsalon Zeelig

Kapsalon Zeelig is een Kapper gelegen aan Kon. Emmaplein 19 in Maastricht.

Meer informatie over Kapsalon Zeelig in Maastricht

De tekst is een overzicht van de diensten en prijzen van een kapsalon genaamd "Onzeelig". Ze bieden verschillende services aan, zoals haarstijlen, baardstijlen, haar knippen en scheren. De prijzen variëren afhankelijk van de service, bijvoorbeeld heren knippen vanaf €24,00 en dames knippen vanaf €30,75. Er zijn ook prijzen voor het föhnen van dames, haar verven en balayage inclusief toner. Er wordt ook een positieve klantbeoordeling gegeven. De contactinformatie van de kapsalon wordt vermeld als Koningin Emmaplein 19, 6211NG, Maastricht en het telefoonnummer is 043 321 0350.

Wil je weten wat Kapsalon Zeelig verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Zeelig of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Zeelig? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Zeelig het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Kapsalon Zeelig reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Zeelig

Bezoekers bekeken ook