Kebab Point

Kebab Point is een Kebabzaak gelegen aan Platielstraat 12 in Maastricht.

Meer informatie over Kebab Point in Maastricht

De website van Kebab Point in Maastricht biedt een menukaart waarop klanten gerechten kunnen bekijken en direct kunnen bestellen. Het restaurant heeft een beoordeling van 4 sterren op basis van 178 reviews. Klanten kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Bij bestellingen via de website of app ontvangen klanten een gratis drankje. Daarnaast kunnen klanten punten sparen bij elke bestelling, met 5 punten krijgen ze een korting van €1. Er is ook een app beschikbaar waarmee klanten sneller en eenvoudiger kunnen bestellen. Op de menukaart staan populaire gerechten zoals kapsalon dönerkebab, kebab, pizza's, broodjes en dürüms, schotels, kapsalons en boxen, chicken strips en hotwings, burgers, Turkse pizza's, Belgische frieten, snacks, broodjes, baguettes, sauzen, salades en dranken. Het restaurant biedt ook afhaalmogelijkheden.

Wil je weten wat Kebab Point verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kebab Point of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kebab Point? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kebab Point het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Kebab Point reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kebab Point

Bezoekers bekeken ook