Kerkhofs Service

Kerkhofs Service is een gelegen aan Zutendaallaan 1 in Maastricht.

Meer informatie over Kerkhofs Service in Maastricht

Kerkhofs - Service Maastricht biedt verschillende diensten aan voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Voor zakelijke klanten kunnen zij onderhoud, reparaties en het oplossen van storingen aan machines en installaties verzorgen, evenals las- en constructiewerkzaamheden. Daarnaast bieden ze advies en begeleiding, planningsdiensten en toezichthoudende taken aan. Voor particuliere klanten kunnen zij zich bezighouden met renovatie-, nieuwbouw- en verbouwwerkzaamheden, maatwerkoplossingen en advies. Het bedrijf wordt geleid door Roger Kerkhofs en is gevestigd aan de Zutendaallaan 1 in Maastricht, Nederland. Ze zijn telefonisch bereikbaar op 043-3440633 en per fax op 043-3440631. Mobiel kunnen ze worden bereikt op 06-55714636.

Wil je weten wat Kerkhofs Service verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kerkhofs Service of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kerkhofs Service? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kerkhofs Service het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Kerkhofs Service reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kerkhofs Service

Bezoekers bekeken ook