Kim's HOUSE of hair

Kim's HOUSE of hair is een Kapper gelegen aan Ramershaag 62a in Maastricht.

Meer informatie over Kim's HOUSE of hair in Maastricht

De salon Kim's HOUSE of hair is een allround salon voor vrouwen, mannen en kinderen. Ze bieden diverse diensten aan zoals knippen, kleuren en uitgroei bijwerken. Bij alles wat ze doen, luisteren ze goed naar de wensen van de klant en geven ze eerlijk advies. Persoonlijke aandacht staat centraal en ze werken met de professionele producten van Paul Mitchell. De salon heeft een ongedwongen sfeer en werkt alleen op afspraak, waardoor er altijd voldoende tijd is voor elke klant.

Wil je weten wat Kim's HOUSE of hair verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kim's HOUSE of hair of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kim's HOUSE of hair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kim's HOUSE of hair het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Kim's HOUSE of hair reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kim’s HOUSE of hair

Bezoekers bekeken ook