Kindcentrum ZIEZO

Kindcentrum ZIEZO is een Basisonderwijs gelegen aan Borghaag 25 in Maastricht.

Meer informatie over Kindcentrum ZIEZO in Maastricht

Kindcentrum ZIEZO! in Maastricht Zuidoost is een wereld voor kinderen waar ze veilig, groot en boeiend kunnen zijn en waar ze alle kansen hebben om te worden wie ze willen zijn. Het kindcentrum biedt zowel onderwijs als kinder- en peuteropvang. Alle medewerkers werken samen vanuit een pedagogische visie voor kinderen van 0-12 jaar. Op 1 januari 2021 opent het kindcentrum een nieuw gebouw waarin de kernwaarden van ZIEZO! worden vormgegeven: BEWEGEN, ZIEN & ZIJN! Ouders die op zoek zijn naar een mooie, inspirerende en veilige leeromgeving voor hun kind worden uitgenodigd om het kindcentrum te leren kennen en een afspraak te maken. Voor ouders die al geïnteresseerd zijn in ZIEZO!, is er een aanmeldingssectie beschikbaar. Het kindcentrum zorgt samen met de ouders goed voor de kinderen.

Wil je weten wat Kindcentrum ZIEZO verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kindcentrum ZIEZO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindcentrum ZIEZO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindcentrum ZIEZO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Kindcentrum ZIEZO reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kindcentrum ZIEZO

Bezoekers bekeken ook