Kinderopvang de vlinderboom

Kinderopvang de vlinderboom is een Naschoolse opvang gelegen aan Kelvinstraat 3 in Maastricht.

Meer informatie over Kinderopvang de vlinderboom in Maastricht

Kinderopvang de Vlinderboom biedt flexibele opvang binnen kindcentrum de Vlinderboom in Maastricht. Ze hebben peuteropvang voor kinderen vanaf 2 jaar en buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen vanaf 4 jaar. De focus ligt op de persoonlijke ontwikkeling van elk kind en het team staat klaar om dagelijkse zorg en betrokkenheid te bieden. Als je geïnteresseerd bent in peuteropvang of BSO, kun je meer informatie vinden op hun website en een afspraak maken om de locatie te bezoeken en persoonlijke vragen te stellen. De contactgegevens voor BSO de Vlinderboom zijn Kelvinstraat 3, 6227 VA Maastricht, tel: 06 - 4438 2838, en voor peuteropvang de Vlinderboom zijn Kelvinstraat 3, 6227 VA Maastricht, tel: 06 - 24772152.

Wil je weten wat Kinderopvang de vlinderboom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang de vlinderboom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang de vlinderboom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang de vlinderboom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Kinderopvang de vlinderboom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang de vlinderboom

Bezoekers bekeken ook