Koningschieten 2016 van HBV Wilhelmina Horn

Zaterdag 23 april werd het jaarlijks koningschieten van Handboogvereniging Wilhelmina Horn gehouden in de Postkoets te Horn.
Het was een gezellige maar vooral spannende avond. Bij de jeugd werd Robin Giebels jeugdkoning met 266 punten. Robin werd voor de derde keer op rij jeugdkoning en werd daarmee tot jeugdkeizer gekroond. De tweede plaats was voor Sven Vercoulen en de derde plaats voor Lars Vercoulen. Het koningschieten bij de volwassenen werd pas beslist op de laatste pijl. Maurice Giebels behaalde 256 punten en wist net als Robin voor de derde jaar op rij het koningschap te behalen. Hij werd daarmee keizer van HBV Wilhelmina. Tweede werd Jos Lemmen met 255 punten en Harrie Thijssen werd derde met 253 punten.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Maastricht Gezellig op de Veluwe

Maastricht is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Maastricht. Op deMaastrichtgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deMaastrichtgids? Neem dan contact met ons op.