Koninklijke onderscheidingen in Leudal

Woensdagmorgen 26 april werd in de raadszaal van het gemeentehuis van Leudal in Heythuysen aan acht inwoners een Koninklijke onderscheiding uitgereikt.
Burgemeester Arno Verhoeven overhandigde hen de versierselen. Zeven inwoners werden benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau en één tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau werd benoemd Mariëlle Coenen-Beynsberger (51) uit Heythuysen. Tot lid in de Orde van Oranje Nassau werden benoemd: Henk Custers (58) en Jan Verstappen (63) beiden uit Ell, Jan Vestjens (70) uit Hunsel, Wim Roost (61) uit Kelpen-Oler, Thieu Berben (77) en Peter Janssen (57) beiden uit Neer en René Naus (64) uit Neeritter.

Dit artikel delen

Elburg Gezellig op de Veluwe

Elburg is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Elburg. Op deElburggids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deElburggids? Neem dan contact met ons op.