Kookhuis aan de Maes

Kookhuis aan de Maes is een Kookwinkel gelegen aan Markt 16 in Maastricht.

Meer informatie over Kookhuis aan de Maes in Maastricht

Kookwinkel Oldenhof in Maastricht is de kookwinkel van Maastricht en omgeving. De winkel is gevestigd in een voormalig bankgebouw op de markt en biedt een breed assortiment aan kookgerei, keukengerei, elektrische apparaten, kookboeken en meer. Op de derde woensdag van de maand komt de messenslijper langs om messen op te halen en een week later kunnen ze weer worden opgehaald in de winkel. Let op: de voorraad in de winkel kan afwijken van wat er in de webshop wordt getoond, dus neem telefonisch contact op voor de actuele voorraad. Kookwinkel Oldenhof heeft dochtervestigingen in België en verkoopt ook online via de webshop. Het assortiment is uitgebreid en bevat keukengereedschappen, pannen, messen, espressomachines en serviezen. Daarnaast heeft Oldenhof een eigen uitgeverij genaamd Good Cook. Volg Kookwinkel Oldenhof op social media en meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van trends en aanbiedingen.

Wil je weten wat Kookhuis aan de Maes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kookhuis aan de Maes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kookhuis aan de Maes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kookhuis aan de Maes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Kookhuis aan de Maes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kookhuis aan de Maes

Bezoekers bekeken ook