Koreman Exclusive Carpets

Koreman Exclusive Carpets is een Tapijtwinkel gelegen aan Helmstraat 12 in Maastricht.

Meer informatie over Koreman Exclusive Carpets in Maastricht

Bij Koreman Exclusive Carpets in Maastricht vindt u de grootste collectie luxe vloerkleden. Ze hebben een assortiment handgeknoopte vloerkleden van hoge kwaliteit, gemaakt van natuurlijke materialen zoals wol en zijde. Deze Oosterse tapijten zijn uniek en exclusief, en passen perfect bij uw interieur. Oosterse vloerkleden zijn duurzaam en modern, en hebben een uniek design en gebruik van natuurlijke pigmenten. Een vloerkleed kan warmte en sfeer toevoegen aan uw ruimte en zorgen voor een aangename akoestiek. Koreman heeft ook een fascinerende collectie exclusieve meubels uit Azië, zoals oude Chinese kasten en antieke dressoirs uit India. Deze meubels zijn authentiek en uniek. Een bezoek aan de showroom van Koreman in Maastricht is de moeite waard, omdat ze een indrukwekkende collectie vloerkleden en meubels hebben, en zelfs vloerkleden op maat kunnen maken.

Wil je weten wat Koreman Exclusive Carpets verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koreman Exclusive Carpets of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koreman Exclusive Carpets? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koreman Exclusive Carpets het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Koreman Exclusive Carpets reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koreman Exclusive Carpets

Bezoekers bekeken ook