KPN winkel Maastricht

KPN winkel Maastricht is een Mobiele-telefoonwinkel gelegen aan Muntstraat 13 in Maastricht.

Meer informatie over KPN winkel Maastricht in Maastricht

In dit artikel wordt aangekondigd dat de iPhone 15 Pro nu verkrijgbaar is in titanium. Daarnaast biedt KPN een actie waarbij je tot € 500,- terugkrijgt bij inruil van je oude telefoon en tijdelijk geen aansluitkosten hoeft te betalen. Verder worden er verschillende diensten en producten van KPN genoemd, zoals Internet & TV, Mobiel, Glasvezel, Sim Only en Zakelijk. Bij een nieuw Internet & TV abonnement krijg je momenteel 2 SuperWifi punten cadeau. Er worden ook verschillende nieuwsberichten genoemd, zoals de nieuwe iPhone 15 Pro en de Apple Watch. Tot slot worden er tips gegeven voor het verbeteren van foto's met de iPhone 15 (Pro)-camera en wordt er informatie gegeven over de nieuwe WatchOS 10 update voor de Apple Watch.

Wil je weten wat KPN winkel Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KPN winkel Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KPN winkel Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KPN winkel Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar KPN winkel Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KPN winkel Maastricht

Bezoekers bekeken ook