Kringloop Zuid

Kringloop Zuid is een Winkel voor tweedehands meubels gelegen aan Watermolen 52 in Maastricht.

Meer informatie over Kringloop Zuid in Maastricht

Kringloop Zuid is een kringloopwinkel in Maastricht en Valkenburg die zich richt op duurzaamheid en hergebruik. Ze hebben een grote collectie karnavalskleding voor volwassenen en kinderen en bieden ook vintage kleding aan om zelf een outfit te maken. Daarnaast hebben ze een kringloop-container geopend op milieupark Rondeel en bieden ze een online webshop aan. Je kunt ook je herbruikbare spullen gratis afgeven bij hun afgiftepunten in Maastricht en Valkenburg. Ze hebben ook een radioprogramma op RTV Maastricht waarbij ze speciale producten van de kringloop onder de aandacht brengen. Kringloop Zuid is een stichting zonder winstoogmerk en investeert de opbrengsten in werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze hebben jaarlijks ongeveer 1.800 ton aan spullen binnen en verwelkomen wekelijks ongeveer 1.800 klanten. Het is een leerwerkbedrijf dat mensen begeleidt en helpt bij het maken van een nieuwe start.

Wil je weten wat Kringloop Zuid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloop Zuid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloop Zuid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloop Zuid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Kringloop Zuid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloop Zuid

Bezoekers bekeken ook