Kultuur-Fabriek

Kultuur-Fabriek is een Stichting gelegen aan Blekerij 52 in Maastricht.

Meer informatie over Kultuur-Fabriek in Maastricht

De Kultuur-Fabriek is een initiatief dat is ontstaan vanuit ervaringen met het vinden van geschikt werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze bieden begeleiding en opleiding aan deelnemers om hun individuele kunnen te ontwikkelen. De stichting richt zich met name op mensen met een te geringe of specifieke opleiding of arbeidsverleden, die buiten de boot dreigen te vallen in het reguliere arbeidsveld. Ze willen deze mensen alternatieve mogelijkheden bieden door vaardigheden aan te leren en hen te ondersteunen bij het ontwikkelen van marktgerichte initiatieven. De stichting werkt samen met verschillende instellingen en instanties, zoals de gemeente Maastricht en de Muziekgieterij. Ze hebben ook verschillende projecten, zoals max-perience, waarbij vervroegde schoolverlaters hun passies en talenten kunnen ontdekken met behulp van coaches en ambachtslieden. Daarnaast hebben ze een winkel waar ze onder andere schilderijen en meubels verkopen die gemaakt zijn door vakmensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze hebben ook muzikale projecten, zoals Mosae Musica en een Pools muziekproject. Creatieve input wordt gewaardeerd en ze nodigen mensen uit om contact met hen op te nemen.

Wil je weten wat Kultuur-Fabriek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kultuur-Fabriek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kultuur-Fabriek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kultuur-Fabriek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Kultuur-Fabriek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kultuur-Fabriek

Bezoekers bekeken ook