KVW Beegden schenkt jubileum-speeltoestel

Een van de doelen tijdens het gouden jubileumjaar van KVW Beegden in 2015 was het plaatsen van een speeltoestel op de traditionele KVW-plek aan het einde van de Bosstraat, de Tes.
Het is een toestel dat de verbondenheid van het Kindervakantiewerk met de Beegdense kinderen moeten uitdrukken. Inmiddels is door de bijdragen van de jubileumsponsoren en met hulp van de gemeente Maasgouw een plan uitgewerkt om het speeltoestel definitief te realiseren. Zeker niet onvermeld mogen hier de drie grote donaties blijven van het Wilhelmina Sangers Cultuurfonds € 5000,- , de Rabobank Peel Maas en Leudal € 2000,- en de Rotaryclub Leudal € 1500. Binnenkort starten de grondwerkzaamheden met behulp van de Vrienden van de Beegderheide. Tijdens de slotmanifestatie van de KVW-week, vrijdag 2 september, zal het speeltoestel feestelijk worden geopend.

Dit artikel delen

Elburg Gezellig op de Veluwe

Elburg is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Elburg. Op deElburggids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deElburggids? Neem dan contact met ons op.