Le Salonard Maastricht

Le Salonard Maastricht is een Delicatessenwinkel gelegen aan Witmakersstraat 1 in Maastricht.

Meer informatie over Le Salonard Maastricht in Maastricht

Le Salonard is een restaurant dat gespecialiseerd is in lunchgerechten. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals catering en private dining op locatie. Het restaurant staat bekend om de hoge kwaliteit van hun producten, die rechtstreeks van hun partners afkomstig zijn. Daarnaast leveren ze de meeste producten de volgende dag al thuis, mits je in Maastricht of binnen een straal van 10 kilometer woont. Ze werken samen met leveranciers en producenten die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Als je geïnteresseerd bent, kun je contact opnemen met Le Salonard via telefoon of e-mail. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Le Salonard Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Le Salonard Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Le Salonard Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Le Salonard Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Le Salonard Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Le Salonard Maastricht

Bezoekers bekeken ook