Livit Orthopedie

Livit Orthopedie is een Winkel voor medische benodigdheden gelegen aan Prof. Debyelaan 25 in Maastricht.

Meer informatie over Livit Orthopedie in Maastricht

Livit is een organisatie die orthopedische hulpmiddelen aanbiedt om mensen te ondersteunen bij verschillende aandoeningen. Ze hebben een aandoeningenchecker waarmee je kunt kijken welke hulpmiddelen jou kunnen helpen. Daarnaast zijn er nieuws en updates te vinden op de website, zoals het verhaal van iemand die zijn been verloor maar een nieuwe passie vond. Livit Ottobock Care is de nieuwe naam van Livit en ze zetten zich in voor meer bewegingsvrijheid voor kinderen en volwassenen met een functie-uitdaging in Rwanda. Ze werken ook samen met het Liliane Fonds om meer bewegingsvrijheid te creëren in Rwanda. Daarnaast bieden ze expertise op verschillende gebieden en hebben ze een uitgebreid assortiment van producten.

Wil je weten wat Livit Orthopedie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Livit Orthopedie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Livit Orthopedie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Livit Orthopedie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Livit Orthopedie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Livit Orthopedie

Bezoekers bekeken ook