LOK-UFO in Maastricht

Donderdag 21 juni 2024 is de langste dag en kortste nacht van het jaar. Tijdens deze heldere nacht en op plekken met weinig lichtvervuiling kan je de Melkweg goed aan de hemel spotten, en misschien ook wel buitenaardse leven, zegt Wessel Bottenberg (32) met een grote glimlach.

Rondom de mistige streep van de Melkweg hebben veel mensen verschijnselen van UFO’s gezien. Niet alleen maar rondom Area51 in de Verenigde Staten, de mysterieuze plek rondom het buitenaardse leven. Maar ook gewoon bij ons in Nederland. Zo hebben twaalf militairen in 1979 tijdens een bewakingsdienst op vliegbasis Soesterberg ook verschijnselen van een UFO ontdekt.

Nu heeft Bottenberg een idee om buitenaardse wezens te lokken. Naast de gashouder in Maastricht wordt op 20 juni, één dag voor de kortste nacht, een grote opblaasbare UFO opgebouwd. Het betreft een opblaasbaar object met een doorsnede van 17 meter. Deze opblaasbare UFO willen we inzetten als lokmiddel voor het buitenaardse leven dat langs de Melkweg onze aarde komt bestuderen.

Volgens het UFO meldpunt zijn er gemiddeld 98 UFO melding per maand. Dan moet er haast wel meer zijn in ons prachtige en vooral onbekende heelal.

Op 21 juni 2024 is de paarse opblaasbare UFO te spotten bij de gashouder in Maastricht. Op dat moment zijn er 2400 studenten van 88 disputen bezig met een studenten voetbaltoernooi (La Copa Maastricht). Als we dan buitenaards leven kunnen spotten zijn er genoeg mensen op dit te verifiëren en beeldmateriaal van te maken. “Hopelijk is er na dit evenement eindelijk goed bewijs voor buitenaards leven”, aldus Bottenberg.

Lees het volledige artikel bij Wessel Bottenberg.

Laat dit artikel viral gaan in Maastricht, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deMaastrichtgids.nl
Redactie deMaastrichtgids.nl

Nieuws door Wessel Bottenberg. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. LOK-UFO in Maastricht

Gerelateerde berichten