Lucardi Juwelier Maastricht

Lucardi Juwelier Maastricht is een Juwelier gelegen aan Muntstraat 43 in Maastricht.

Meer informatie over Lucardi Juwelier Maastricht in Maastricht

Lucardi Juwelier Maastricht is gevestigd aan de populaire Muntstraat en biedt een breed assortiment aan sieraden en horloges voor dames, heren en kinderen. Naast het winkelen, biedt de juwelier ook services zoals gaatjes schieten en piercen. In de winkel kunnen klanten voordelig en gemakkelijk oorgaatjes laten schieten, waarbij ze alleen betalen voor de oorbellen die ze kiezen. Daarnaast kunnen klanten ook een piercing laten zetten in de neus of het vlakke gedeelte van de oorschelp, zonder afspraak. De prijs voor het piercen is vast, maar klanten kunnen zelf de prijs van de piercing kiezen. Lucardi Maastricht heeft een vergunning van de GGD om te mogen piercen.

Wil je weten wat Lucardi Juwelier Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lucardi Juwelier Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lucardi Juwelier Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lucardi Juwelier Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Lucardi Juwelier Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lucardi Juwelier Maastricht

Bezoekers bekeken ook