Lutherse kerk

Lutherse kerk is een Trouwkapel gelegen aan Hondstraat 14 in Maastricht.

Meer informatie over Lutherse kerk in Maastricht

De Lutherse Kerk in Maastricht is een voormalig kerkgebouw uit 1684 dat ruim drie eeuwen dienst heeft gedaan als kerkgebouw van de Evangelisch-Lutherse gemeente. Oorspronkelijk mocht de kerk alleen als schuilkerk functioneren, zonder toren, klok of het recht om mensen te begraven. Pas in 1930 werd de kerk zichtbaar na het verbreden van de Hondstraat en het afbreken van het voorgelegen domineeshuis. Sinds 2015 is de kerk in particuliere handen en biedt het ruimte voor concerten, tentoonstellingen, trouwerijen en meer. De kerk is ook beschikbaar voor het organiseren van evenementen, met of zonder catering. Daarnaast worden er regelmatig evenementen georganiseerd, zoals kerstmarkten en muzikale bijeenkomsten. Het is mogelijk om je aan te melden voor de nieuwsbrief van de Lutherse Kerk om op de hoogte te blijven van de evenementen.

Wil je weten wat Lutherse kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lutherse kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lutherse kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lutherse kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Lutherse kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lutherse kerk

Bezoekers bekeken ook