MAASTRO clinic parkeergarage

MAASTRO clinic parkeergarage is een Parkeergarage gelegen aan Randwyck in Maastricht.

Meer informatie over MAASTRO clinic parkeergarage in Maastricht

Maastro is een instelling die zich richt op duurzame patiëntenzorg, waarbij de patiënt profiteert van kortere bestralingen en verbeterde behandelmogelijkheden. Ze investeren over de volle breedte in deze vorm van zorg. Daarnaast gaat Samen Beslissen over de persoonlijke beleving van kwaliteit van leven. Op 6 oktober organiseren ze een themamiddag over dit onderwerp. Verder is er nieuws over de waarborging van kwaliteit en patiëntveiligheid in de radiotherapie. Ook is er een sneltraject voor nietkleincellige longkanker dat de periode tot de eerste bestraling met bijna 70% reduceert. Het doel van Maastro is om de oncologische behandeling met de grootste kans op genezing en/of zo min mogelijke bijwerkingen te bieden.

Wil je weten wat MAASTRO clinic parkeergarage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MAASTRO clinic parkeergarage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MAASTRO clinic parkeergarage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MAASTRO clinic parkeergarage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar MAASTRO clinic parkeergarage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MAASTRO clinic parkeergarage

Bezoekers bekeken ook