Machinefabriek Klinkers

Machinefabriek Klinkers is een Machinefabrikant gelegen aan Heerderdwarsstraat 44 in Maastricht.

Meer informatie over Machinefabriek Klinkers in Maastricht

Machinefabriek Klinkers is een groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige fijnmechanische onderdelen. Ze onderscheiden zich door klantgericht denken en persoonlijk contact. Het bedrijf is opgericht in 1985 en is gevestigd in Maastricht. Ze bieden ook engineering en assemblage aan. Kwaliteit is een belangrijk aspect voor Machinefabriek Klinkers en ze zijn ISO9001 gecertificeerd. Ze leveren mechanische onderdelen en hebben een uitgebreid netwerk van toeleveringspartners. De high-techindustrie is hun belangrijkste sector, maar ze bedienen ook andere sectoren. Het bedrijf heeft een modern machinepark en staat altijd klaar om waarde toe te voegen aan hun klanten.

Wil je weten wat Machinefabriek Klinkers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Machinefabriek Klinkers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Machinefabriek Klinkers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Machinefabriek Klinkers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Machinefabriek Klinkers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Machinefabriek Klinkers

Bezoekers bekeken ook