Medprotex

Medprotex is een Fabrikant van medische technologie gelegen aan Windmolen 6 in Maastricht.

Meer informatie over Medprotex in Maastricht

Medprotex is een jonge organisatie die hoogwaardige medische PBM's ontwikkelt en produceert. Ze streven ernaar om zorgprofessionals te voorzien van de juiste middelen om hun werk goed te kunnen doen. De Type IIR mondneusmaskers van Medprotex voldoen aan de EN-14683 norm en worden geproduceerd volgens de EN ISO 13485:2016 norm in Maastricht. Het bedrijf werkt samen met onder andere AMIBM aan de ontwikkeling van innovatieve persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals biologisch afbreekbare en recyclebare mondneusmaskers. Medprotex test al hun producten in hun eigen laboratorium en externe laboratoria om kwaliteit en transparantie te waarborgen. Het bedrijf heeft klanten zoals Monique van Heesch-Webers en biedt antwoorden op veelgestelde vragen op hun website. Contactinformatie van Medprotex is beschikbaar op hun website.

Wil je weten wat Medprotex verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Medprotex of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Medprotex? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Medprotex het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Medprotex reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Medprotex

Bezoekers bekeken ook