MellowFlowMotion

MellowFlowMotion is een Videoproductieservice gelegen aan criekenput 11D in Maastricht.

Meer informatie over MellowFlowMotion in Maastricht

MellowflowMotion is een bedrijf bestaande uit twee jonge ondernemers, Kevin en Chinouk, die beiden op hun eigen manier bijdragen aan de creativiteit van het bedrijf. Kevin is afgestudeerd aan de filmschool en heeft zich volledig gericht op videografie. Hij combineert zijn gevoel voor ritme met zijn passie voor videografie en is gespecialiseerd in het maken van aftermovies, promo's, dans/muziekvideo's en bruiloftvideo's. Chinouk is verantwoordelijk voor het bedenken van concepten en storyboards en is het aanspreekpunt voor klanten. Het bedrijf heeft een uitgebreid portfolio en biedt verschillende diensten aan. Geïnteresseerden kunnen meer informatie vinden op de website van MellowflowMotion.

Wil je weten wat MellowFlowMotion verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MellowFlowMotion of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MellowFlowMotion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MellowFlowMotion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar MellowFlowMotion reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MellowFlowMotion

Bezoekers bekeken ook