Meppend raadslid per direct uit VVD-fractie Weert gegooid

Gemeenteraadslid Rolf Zincken uit Weert is door de VVD in zijn woonplaats per direct uit de gemeenteraadsfractie gezet. Dat laat de VVD in Weert weten.

De jaarlijkse Wat Ein Plaetje actie komt er weer aan. Upload jouw mooiste of leukste Vastelaovendfoto. Word jouw foto geselecteerd dan komt jouw foto in de krant en maak je kans op 750,-.

De jaarlijkse Wat Ein Plaetje actie komt er weer aan. Upload jouw mooiste of leukste Vastelaovendfoto. Word jouw foto geselecteerd dan komt jouw foto in de krant en maak je kans op 750,-.

De Limburgse carnaval wordt multimediaal, versterkt door de nieuwe mottosjaal “Appsoluut Limburg”. Een thema dat aansluit bij onze huidige tijdgeest met de sjaal als verbindend element.De groeiende app-cultuur verovert ook de Limburgse carnaval. De sjaal is exclusief verkrijgbaar in de L1 Shop voor 15 euro per stuk. 

Altijd al willen weten hoe radio- en tv- programma’s worden gemaakt? L1 laat het je zien! Tijdens een rondleiding breng je een bezoek aan de radio- en tv-studio’s, de diverse technische ruimtes en de nieuwsredactie. Kortom, een kijkje in de keuken bij L1.

De Vastelaovend is voorbij, maar wist je dat je met jouw bronzen Limburg-Orde prachtige prijzen kunt winnen? Activeer jouw Limburg-Orde voor 14 februari en maak kans.

Wil je elke ochtend een samenvatting krijgen van het Limburgse nieuws. Dat kan geregeld worden.Tijdelijk ontvang je bij je inschrijving gratis 4 weken Dagblad De Limburger / Limburgs Dagblad digitaal.

Zincken werd in december op non-actief gesteld nadat hij in een horecagelegenheid een plaatsgenoot had mishandeld. Het slachtoffer, Eric Adams, moest voor zijn verwondingen in het ziekenhuis behandeld worden.

De VVD-fractie laat in een persbericht weten dat “uit zeer recent mailverkeer is gebleken dat de heer Zincken zijn handelen rechtvaardigt en als acceptabel beschouwd”. De VVD-fractie blijft de mishandeling onaanvaardbaar vinden en heeft zijn fractielidmaatschap per direct beëindigd.

Rolf Zincken beraadt zich nog op de vraag of hij zijn zetel teruggeeft aan de fractie of dat hij zelfstandig verder gaat in de raad.

Bron: 1Limburg Nieuws

Dit artikel delen

Elburg Gezellig op de Veluwe

Elburg is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Elburg. Op deElburggids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deElburggids? Neem dan contact met ons op.