Meubelatelier Marjo van Laar

Meubelatelier Marjo van Laar is een Meubelreparateur gelegen aan Burgemeester Cortenstraat 24C in Maastricht.

Meer informatie over Meubelatelier Marjo van Laar in Maastricht

In deze tekst wordt er reclame gemaakt voor verschillende items die te koop zijn. Het gaat onder andere om een tas van koeienhuid, een kussen in roodtinten, een poef en een kussen. De verkoper, Marjo van Laar, heeft een meubelatelier in Maastricht waar klassieke meubelen en designmeubelen worden gestoffeerd en gerestaureerd. Er is een ruime keuze aan hoogwaardige stoffen en er is ook een aanbod van meubels en accessoires. Er wordt contactinformatie gegeven en er is een routebeschrijving beschikbaar.

Wil je weten wat Meubelatelier Marjo van Laar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meubelatelier Marjo van Laar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meubelatelier Marjo van Laar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meubelatelier Marjo van Laar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Meubelatelier Marjo van Laar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meubelatelier Marjo van Laar

Bezoekers bekeken ook