Mi Pasión

Mi Pasión is een Schoenenwinkel gelegen aan Redemptielaan 31A in Maastricht.

Meer informatie over Mi Pasión in Maastricht

In Maastricht is de dansschoenenwinkel van Annemie Franssen gesloten, maar haar producten zijn nog steeds online te bestellen via haar webwinkel. Daarnaast heeft ze een tijdelijke outlet in de Wyckerbrugstraat 9B in Maastricht, waar haar producten ook te koop zijn tot en met 31 december 2023. Na die datum zal ze alleen nog online verkopen. Annemie Franssen deelt graag haar ervaring en advies over dansschoenen en is bereikbaar via e-mail of telefoon. Dansen is haar passie en ze helpt graag bij het kiezen van de juiste schoenen.

Wil je weten wat Mi Pasión verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mi Pasión of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mi Pasión? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mi Pasión het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Mi Pasión reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mi Pasión

Bezoekers bekeken ook