Michael van Gerwen noemt Venray ‘zijn thuis’

Een opvallende uitspraak van de beste darter van de wereld, Michael van Gerwen, zondagmiddag. De darter noemde Venray zijn thuis.

Uit ruim 10.500 inzendingen zijn de 11 beste Vastelaovendfoto’s van dit jaar geselecteerd. Bekijk ze en laat weten welke foto jouw stem krijgt voor de publieksprijs 2016! Stemmen kan tot en met vrijdag 19 februari

De Limburgse carnaval wordt multimediaal, versterkt door de nieuwe mottosjaal “Appsoluut Limburg”. Een thema dat aansluit bij onze huidige tijdgeest met de sjaal als verbindend element.De groeiende app-cultuur verovert ook de Limburgse carnaval. De sjaal is exclusief verkrijgbaar in de L1 Shop voor 15 euro per stuk. 

Altijd al willen weten hoe radio- en tv- programma’s worden gemaakt? L1 laat het je zien! Tijdens een rondleiding breng je een bezoek aan de radio- en tv-studio’s, de diverse technische ruimtes en de nieuwsredactie. Kortom, een kijkje in de keuken bij L1.

Wil je elke ochtend een samenvatting krijgen van het Limburgse nieuws. Dat kan geregeld worden.Tijdelijk ontvang je bij je inschrijving gratis 4 weken Dagblad De Limburger / Limburgs Dagblad digitaal.

Uit ruim 10.500 inzendingen zijn de 11 beste Vastelaovendfoto’s van dit jaar geselecteerd. Bekijk ze en laat weten welke foto jouw stem krijgt voor de publieksprijs 2016! Stemmen kan tot en met vrijdag 19 februari

Van Gerwen deed dat nadat hij zondagmiddag voor de derde keer op rij de Dutch Darts Masters in Venray won. In de finale was hij veel te sterk voor de Brit Brit Daryl Gurney (6-2).

“Dit is prachtig. Ik liep de hele dag te worstelen, maar in de finale speelde ik prima. Dit is mijn thuis”, aldus een tevreden Van Gerwen.

Overigens was die worsteling van de voormalig wereldkampioen niet te zien in de uitslagen. Van Gerwen kwam geen moment in de problemen in Venray. Zo versloeg hij op weg naar de finale Dave Chisnall (6-3) en Mervyn King (6-2) met groot gemak. 

De darter uit Germonde keek ook nog even vooruit naar de komende maanden. “Ik heb nog een lang seizoen te gaan, maar ik wil deze lijn doortrekken en zoveel mogelijk titels winnen.”

Bron: 1Limburg Sportnieuws

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Maastricht Gezellig op de Veluwe

Maastricht is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Maastricht. Op deMaastrichtgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deMaastrichtgids? Neem dan contact met ons op.