Mosae Data

Mosae Data is een Computerservice gelegen aan Van Den Berghstraat 47 in Maastricht.

Meer informatie over Mosae Data in Maastricht

Mosae Data is een bedrijf dat zich bezighoudt met het analyseren van informatie en het ontwikkelen van gebruikersvriendelijke ICT-middelen. Ze werken aan het in kaart brengen van de huidige situatie en het definiëren van gewenste functionaliteiten. Daarnaast zijn ze volledig onafhankelijk van A2 Hosting en hebben ze niets te maken met DSFBooking.com. A2 Hosting heeft een melding gekregen van mogelijke inbreuk op het merkenrecht en verzoekt het betreffende content binnen 24 uur offline te halen. Ze handelen namens Booking.com en geven aan dat het gebruik van de naam DSFBOOKING.com verwarrend is voor consumenten. Mosae Data biedt verschillende diensten aan, waaronder informatieanalyse, databaseontwikkeling en het werken met verschillende programmeertalen en databases. Ze hebben samengewerkt met verschillende bedrijven en instellingen zoals Vodafone, DSM, Radboud UMCN en Booking.com.

Wil je weten wat Mosae Data verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mosae Data of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mosae Data? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mosae Data het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Mosae Data reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mosae Data

Bezoekers bekeken ook