Motie beleid gemeenschapshuizen aangenomen

D66 heeft een tijd geleden het initiatief genomen tot een motie met betrekking tot de bezettings- graden van gemeenschapshuizen in de gemeente Leudal.
In de raadsvergadering van 22 maart is deze motie samen met drie andere partijen (Samen Verder, Ronduit Open en het CDA) ingediend en aangenomen. Strekking van de motie is dat de bezettingsgraden minder van belang worden, dat er snel werk wordt gemaakt van één duidelijk toekomstbeleid en dat er een raadsbrede werkgroep over het onderwerp wordt opgericht. Dit is volgens D66 een voorbeeld van goede samenwerking, dat hopelijk navolging krijgt in de toekomst. Wel hoopt de fractie dat het nieuwe college ook spoedig inzage in de cijfers van de Postkoets in Horn verstrekt. ‘ Alle gemeenschapshuizen hebben immers deze cijfers moeten verstrekken, behalve de Postkoets. En juist hier zijn al langer problemen en is op korte termijn openheid gewenst’, aldus Rens Raemakers, fractievoorzitter van D66.

Dit artikel delen

Elburg Gezellig op de Veluwe

Elburg is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Elburg. Op deElburggids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deElburggids? Neem dan contact met ons op.