Motte 'de Tombe'

Motte 'de Tombe' is een Archeologisch museum gelegen aan Sint Pieter in Maastricht.

Meer informatie over Motte 'de Tombe' in Maastricht

De tekst beschrijft de Sint-Pietersberg, een heuvel in Nederland, gelegen tussen Maastricht en België. Het gebied staat bekend om zijn zeldzame kalkhellingen, unieke microklimaat en diverse flora en fauna. Op de top van de berg bevindt zich het Fort Sint Pieter, waar gidsen de geschiedenis tot leven brengen. Het gebied heeft ook een uitkijkpunt met een prachtig uitzicht op de groeve en de omgeving. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor ondergrondse avonturen, zoals het verkennen van de grotten met een ervaren gids. Bezoekers kunnen ook proberen de zeldzame oehoe te ontdekken vanaf de vogelkijkplek "De Kiekoet". Er zijn verschillende wandel- en mountainbikeroutes beschikbaar, die kunnen worden verkend met behulp van folders verkrijgbaar bij het informatiepunt Natuurmonumenten. Ten slotte wordt er informatie gegeven over bezoekersinformatie, huisregels en praktische informatie.

Wil je weten wat Motte 'de Tombe' verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Motte 'de Tombe' of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Motte 'de Tombe'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Motte 'de Tombe' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Motte 'de Tombe' reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Motte ‘de Tombe’

Bezoekers bekeken ook