Museum of Illusions Maastricht

Museum of Illusions Maastricht is een Wetenschapsmuseum gelegen aan Mosae Forum 12-18 in Maastricht.

Meer informatie over Museum of Illusions Maastricht in Maastricht

In Maastricht bevindt zich het Museum van Illusies, waar bezoekers een unieke ervaring kunnen beleven. Het museum biedt intrigerende, visuele en educatieve illusies die nog niet eerder ontdekt zijn. Het is geschikt voor alle leeftijdsgroepen, van kleuterschool tot gepensioneerden. Naast het bekijken van de illusies, kunnen bezoekers ook dilemma-spellen kopen en souvenirs zoals T-shirts, notitieboeken en potloden. Het museum is geopend van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 18.00 uur. De toegangsprijzen variëren van 13,50 euro voor kinderen tot 16,50 euro voor volwassenen. Groepen vanaf 20 personen profiteren van speciale tarieven. Voor meer informatie en reserveringen kunnen geïnteresseerden contact opnemen met het museum.

Wil je weten wat Museum of Illusions Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Museum of Illusions Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Dagje museum in Maastricht? Wat te denken van het illusie museum maastricht?

Hoe kom je bij Museum of Illusions Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Museum of Illusions Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Museum of Illusions Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Museum of Illusions Maastricht

Bezoekers bekeken ook