Namasté Beautystudio

Namasté Beautystudio is een Schoonheidssalon gelegen aan Sint Pieterstraat 68 in Maastricht.

Meer informatie over Namasté Beautystudio in Maastricht

Namasté Beauty Studio is een schoonheidssalon in Maastricht, gerund door Rosita Dolmans. Rosita heeft jarenlange ervaring als schoonheidsspecialiste en gelooft dat innerlijke en uiterlijke schoonheid in balans moeten zijn. In haar salon biedt ze een totale beleving aan, waarbij zichtbare huidverbetering en ontspanning centraal staan. Ze werkt met het merk Oolaboo, dat unieke behandelingen biedt geïnspireerd op Japanse en Chinese behandelwijzen. Samen met de klant wordt bepaald welke behandeling het meest geschikt is. Rosita heet iedereen persoonlijk welkom in haar salon.

Wil je weten wat Namasté Beautystudio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Namasté Beautystudio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Namasté Beautystudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Namasté Beautystudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Namasté Beautystudio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Namasté Beautystudio

Bezoekers bekeken ook