Natuurhistorisch Museum Maastricht

Natuurhistorisch Museum Maastricht is een Natuurhistorisch museum gelegen aan De Bosquetplein 7 in Maastricht.

Meer informatie over Natuurhistorisch Museum Maastricht in Maastricht

Het Natuurhistorisch Museum in Maastricht is gelegen in het centrum van de stad en biedt een uitgebreide collectie over de natuur, zowel heden als verleden. Het museum heeft interessante tentoonstellingen, zoals de mosasaurus Bèr, en organiseert diverse activiteiten, zoals rondleidingen en workshops. Daarnaast is er ook nieuws te vinden over het museum, zoals recente gebeurtenissen en evenementen. Het museum is een leuke plek voor het hele gezin en biedt educatieve en vermakelijke ervaringen over de natuur.

Wil je weten wat Natuurhistorisch Museum Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Natuurhistorisch Museum Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Natuurhistorisch Museum Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Natuurhistorisch Museum Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Natuurhistorisch Museum Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Natuurhistorisch Museum Maastricht

Bezoekers bekeken ook