Nerdconomy

Nerdconomy is een Softwarebedrijf gelegen aan Coxstraat in Maastricht.

Meer informatie over Nerdconomy in Maastricht

Nerdconomy biedt veiligheids- en stabiliteitsdiensten aan het MKB om de beveiliging van hun software en data te versterken. Ze bieden verschillende diensten, waaronder security scans en penetratietesten, die worden uitgevoerd op basis van een vaste prijs en met duidelijke tijdslijnen en kaders. De rapporten van de tests worden opgeleverd in een Word (PDF) formaat met een geprioriteerde lijst van bevindingen en adviezen. Daarnaast biedt Nerdconomy ook performance testdiensten, training en coaching aan. Ze hebben ook een speciaal pakket voor security- en performance tests tijdens drukke dagen zoals Black Friday en Cyber Monday. Nerdconomy is actief betrokken bij goede doelen en heeft een geschiedenis van testen en kwaliteitsborging in de IT-branche.

Wil je weten wat Nerdconomy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nerdconomy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nerdconomy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nerdconomy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Nerdconomy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nerdconomy

Bezoekers bekeken ook