NGKv Zuiderkruis (Nederlands Gereformeerde- en Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Maastricht)

NGKv Zuiderkruis (Nederlands Gereformeerde- en Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Maastricht) is een Protestantse kerk gelegen aan Sint Pieterstraat 6 in Maastricht.

Meer informatie over NGKv Zuiderkruis (Nederlands Gereformeerde- en Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Maastricht) in Maastricht

Het Zuiderkruis is een kerkgemeenschap in Maastricht die zich richt op het dienen van de Here Jezus Christus en het verspreiden van zijn boodschap volgens de Bijbel. Iedereen is welkom, ongeacht geloof, levenssituatie, leeftijd of achtergrond. De gemeenschap staat centraal in het leven van God en het volgen van Jezus Christus. De gemeente biedt verschillende manieren om elkaar te ontmoeten, zoals na de zondagse kerkdienst en in kringen waarin mensen elkaar ondersteunen en helpen in het dagelijks leven. Iedereen wordt aangemoedigd om mee te doen en zijn of haar talenten en gaven in te zetten. Het Zuiderkruis maakt deel uit van het kerkgenootschap van de Nederlandse Gereformeerde Kerken (NGK).

Wil je weten wat NGKv Zuiderkruis (Nederlands Gereformeerde- en Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Maastricht) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van NGKv Zuiderkruis (Nederlands Gereformeerde- en Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Maastricht) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij NGKv Zuiderkruis (Nederlands Gereformeerde- en Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Maastricht)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NGKv Zuiderkruis (Nederlands Gereformeerde- en Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Maastricht) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar NGKv Zuiderkruis (Nederlands Gereformeerde- en Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Maastricht) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. NGKv Zuiderkruis (Nederlands Gereformeerde- en Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Maastricht)

Bezoekers bekeken ook