Nieuwe inrichtingsschets Park Leudal-Oost

In de nieuwe inrichtingsschets van Park Leudal-Oost zijn opgenomen een wielerbaan, mountainbike én cyclocross óp Park Leudal-Oost, de eerste Open Club van Limburg.
Een schets van de inrichting laat zien dat de combinatie met de bestaande grootgebruikers uit o.a. voetbal, tennis, paardensport en te renoveren sporthal tot verrassende verbindingen en creatief ruimtegebruik leidt op het tien hectare grote park. De eerste geluiden van de diverse buitenterreingebruikers, de gemeente Leudal en de Provincie Limburg zijn enthousiast. Het raadsbesluit van de gemeente Leudal medio december 2017 om medewerking te verlenen aan het realiseren van de wielerbaan op Park Leudal- Oost is voortvarend opgepakt vanuit het burgerinitiatief Park Leudal-Oost. Resultaat is de nieuwe inrichtingsschets van het park, waarin ook de wielrenbaan en het mountainbike-parcours zijn verwerkt.

Dit artikel delen

Andere artikelen

Elburg Gezellig op de Veluwe

Elburg is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Elburg. Op deElburggids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deElburggids? Neem dan contact met ons op.