Home > Intertoys neemt intrek in voormalig pand Graus

Intertoys neemt intrek in voormalig pand Graus

apr 6, 2016 | Maregio

Het leegstand pand in Wijck waar voorheen Graus foto, video en tv gevestigd was heeft in Intertoys een nieuwe ‘bewoner’ gekregen.


Het leegstand pand in Wijck waar voorheen Graus foto, video en tv gevestigd was heeft in Intertoys een nieuwe ‘bewoner’ gekregen.

De organisatie Intertoys is, met 265 vestigingen, de grootste keten van speelgoedwinkels in Nederland Kenmerkend voor Intertoys is de informele organisatie. Er heerst een hoge betrokkenheid en sfeer van collegialiteit binnen het bedrijf. Het product speelgoed maakt de organisatie jong, dynamisch en flexibel. Intertoys is onderdeel van het Blokker concern.

Naast een breed assortiment speelgoedartikelen voor jong tot oud, met bekende merken als LEGO, Barbie, Jumbo, Hot Wheels en Playmobil heeft intertoys een uitgebreide collectie Games voor alle Platforms en DVD’s. Daarnaast heeft Intertoys sinds juli 2007 een uitgebreide collectie Gifts & Bijoux.

Alle winkels worden bevoorraad vanuit het centrale magazijn in Waddinxveen dat met een oppervlakte van ruim 50.000 m2 plaats biedt aan een assortiment van meer dan 6.000 artikelen. Alle winkels worden gemiddeld 2x per week bevoorraad en in de drukke Sintperiode zelfs tot 1x per dag.

De winkels kenmerken zich door een uniforme uitstraling, overzichtelijk op leeftijdscategorieën ingedeeld. In de winkels is ruimte voor aparte afdelingen Games en Gift & Bijoux.

Intertoys kent meerdere winkeltypes, de kleinere winkels hebben een uitgebreid basisassortiment. De grotere Intertoyswinkels, in oppervlakte vergelijkbaar met de supermarkt bij u in de buurt, voeren het meest uitgebreide assortiment, maar ook hier kunt u natuurlijk terecht voor hele goedkope cadeautjes.

Intertoys is opgericht op 25 juni 1976 door de inkooporganisatie genaamd Hobo Faam.

Het nieuwe filiaal in Wijck wordt op woensdag 13 april geopend.