Home > Feestelijke opening dansstudio’s Kumulus

Feestelijke opening dansstudio’s Kumulus

mei 26, 2016 | Maregio

Feest op zaterdag 28 mei voor de Dansafdeling van Kumulus. Er zijn maar liefst vier nieuwe studio’s gebouwd en nu hebben de dansers van klein tot groot een vaste stek, allemaal onder hetzelfde dak in de Herbenusstraat 89.


Feest op zaterdag 28 mei voor de Dansafdeling van Kumulus. Er zijn maar liefst vier nieuwe studio’s gebouwd en nu hebben de dansers van klein tot groot een vaste stek, allemaal onder hetzelfde dak in de Herbenusstraat 89.

Vanwege het centraliseren op één locatie van het dansaanbod en het verlaten van de gehuurde locatie aan de Brusselsestraat (twee dansstudio’s) zijn er in ons gebouw aan de Herbenusstraat vier nieuwe dansstudio’s gebouwd. Een plan dat al langere tijd op de plank lag maar nu dus werkelijkheid is geworden. De huur aan de Brusselsestraat is opgezegd en het dansaanbod zal vanaf september 2016 met vijf dansstudio’s in de Herbenusstraat voortgezet worden. De lessen dans die in ons gebouw aan de St. Maartenspoort ( 1 studio) worden gegeven komen hiermee op die locatie te vervallen maar zullen voortgezet worden in de studio’s in de Herbenusstraat. Op zaterdag 28 mei a.s. zullen de nieuwe dansstudio’s officieel in gebruik genomen worden.

Iedereen die cultuur een warm hart toedraagt en interesse heeft om de nieuwe studio’s te bekijken, te genieten van een drankje bij een muzikaal intermezzo, de benen te strekken bij een rondleiding of een gratis workshop van Scapino Ballet Rotterdam te volgen is van harte welkom in de Herbenusstraat. Ook zijn er workshops Breakdance, graffiti en elektronische muziek gepland. Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met Boost your talent het jongerenprogramma van Kaleidoscoop, cultuureducatie. Zij organiseren deze workshops voor jongeren.

Scapino Ballet Rotterdam verzorgt dansworkshops voor jongeren van 10 tot 16 jaar met enige danservaring. Opgeven voor deze workshops kan via heidi.vos@kumulus.nl . Voor de workshops van Boost your talent kan men zich opgeven via www.boostyourtalent.nl .

De feestelijke opening is om 11.00 uur en men kan tot 15.30 uur een kijkje nemen in het gebouw en de nieuwe dansstudio’s.

Meer informatie over de opening van de dansstudio’s en de dansafdeling in het algemeen staat op www.kumulus.nl .

Foto: de nieuwe dansstudio’s worden getest