Home > Als Masterzwemmer trainen in de Polfermolen Valkenburg

Als Masterzwemmer trainen in de Polfermolen Valkenburg

jul 24, 2016 | Maregio

MZ&PC start op donderdag 8 september 2016 in de Polfermolen te Valkenburg met trainingszwemmen voor masters: elke donderdag van 20:30u tot 21:30u.


MZ&PC start op donderdag 8 september 2016 in de Polfermolen te Valkenburg met trainingszwemmen voor masters: elke donderdag van 20:30u tot 21:30u.

MZ&PC is een club die zich ten doel heeft gesteld trainingszwemmen voor “masters”  (18 tot 88jr) te promoten. Heb je plezier in zwemmen en wil je jouw conditie op peil houden, kom dan zwemmen bij MZ&PC. Zwemmen is een sport die gezond is voor het hele lijf en leden. Goed voor hart, longen en spieren en is vrijwel ongevoelig voor blessures. Zwemmen kun je je hele leven lang blijven doen.

Vanaf 18 jaar ben je welkom bij MZ&PC. De training, onder leiding van een gekwalificeerde trainer, bestaat uit professionele programma’s voor conditie en techniek en wordt aangepast aan jouw zwemniveau. Dat kan variëren van beginnend, redelijk- tot zeer geoefend. De trainer beoordeelt je niveau en maakt vervolgens de baanindeling (differentiatie). Alle banen zijn ingedeeld in verschillende zwemniveaus. Je zwemt dus samen met gelijkwaardige zwemmers. Gaat het beter of slechter dan zal de trainer je naar een andere baan verwijzen.

Naast de trainingen op donderdag in de Polfermolen kun je ook nog vijfmaal per week trainen bij MZ&PC in Maastricht. De trainingen door de week zijn in de avonduren en in het weekend in de ochtend. Daarnaast kun je bij ons terecht voor openwater zwemmen en ook in de zomerperiode stoppen wij niet en kun je blijven trainen. Voor de precieze tijden en prijzen verwijzen wij naar onze website www.mzpc.nl

Kom ’n keer meedoen, de eerste 4 trainingen zijn gratis.

MZ&PC is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Zwem Bond (KNZB) en bestaat sinds 1935.