Home > Gastgezin worden? De Franstalig-Belgische Arthur wacht met SPOED op u!

Gastgezin worden? De Franstalig-Belgische Arthur wacht met SPOED op u!

sep 16, 2016 | Maregio

Uitwisselingsorganisatie Travel Active is met spoed op zoek naar een leuk gastgezin in de omgeving van Maastricht die uiterlijk 25 oktober gastgezin zou willen worden van Arthur.


Uitwisselingsorganisatie Travel Active is met spoed op zoek naar een leuk gastgezin in de omgeving van Maastricht die uiterlijk 25 oktober gastgezin zou willen worden van Arthur.

 

Haal de wereld in huis!

 

De Franstalig-Belgische Arthur is sinds 24 augustus in Nederland. Op dit moment woont Arthur bij een tijdelijk gastgezin, maar hij is dringend op zoek naar een vaste thuishaven. Arthur brengt een stukje cultuur met zich mee naar het Sint Maartens College in Maastricht en in zijn gastgezin. Daarnaast wordt hij een belangrijk onderdeel van de school en zijn gastgezin.

 

Immers, er is geen betere manier om een ander land, de taal, de mensen en hun gewoontes te leren kennen dan deel te nemen aan het dagelijkse leven hier in Nederland. Door deze deelname leert hij spelenderwijs de Nederlandse taal en komt hij in aanraking met onze cultuur en gewoontes.

 

Arthur is voor een semester in Nederland. Dit houdt in dat hij tot de kerstvakantie bij een gastgezin in Nederland zal verblijven en naar het Sint Maartens College zal gaan. Wat u echt moet weten over Arthur is dat hij aan kickboksen, tafeltennis en joggen doen. Verder gaat hij graag op skivakanties en uit met vrienden.  

Gastgezin worden iets voor u?

Arthur is nog met spoed op zoek naar een vast gastgezin die hem vanaf uiterlijk 25 oktober tijdens zijn verdere uitwisseling op het Sint Maartens College een thuis wilt bieden. 

Voelt u er iets voor om gastgezin te worden voor Arthur? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met het High School Holland team van Travel Active via 0478-551900 of via highschoolholland@travelactive.nl.
Op Travel Active’s website http://www.travelactive.nl/high-school-holland kunt u nog extra informatie vinden over het programma.