Home > Denk mee over het ultieme weekend naar Maastricht

Denk mee over het ultieme weekend naar Maastricht

sep 29, 2016 | Maregio

De ANWB organiseert op zaterdag 5 november een bijeenkomst voor ANWB leden uit Maastricht en omstreken. Tijdens deze bijeenkomst worden tips verzameld op basis waarvan de ANWB een speciaal ‘Van leden voor leden’ weekendarrangement naar Maastricht zal samenstellen.


De ANWB organiseert op zaterdag 5 november een bijeenkomst voor ANWB leden uit Maastricht en omstreken. Tijdens deze bijeenkomst worden tips verzameld op basis waarvan de ANWB een speciaal ‘Van leden voor leden’ weekendarrangement naar Maastricht zal samenstellen.

Het is goed toeven in Maastricht: prachtige pleinen, historische gebouwen en gezellige terrasjes wisselen elkaar af. En niet te vergeten het aanbod aan bijzondere winkeltjes. Welke mag je tijdens een bezoek aan deze stad niet overslaan? Als inwoner van Maastricht weet jij die plekken als geen ander. Wil je je inside tips delen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor het samenstellen van een aantrekkelijk ‘door leden voor leden’ arrangement nodigt de ANWB je uit om op zaterdag 5 november samen aan de slag te gaan om het ultieme weekend naar Maastricht te creëren.

We zoeken voor deze activiteit tips voor vitale vijftigplussers en plekken die geschikt zijn om naartoe te gaan voor mensen met kinderen tot 6 jaar. Met uw tips stellen we een aantrekkelijk meerdaags arrangement naar Maastricht samen. Zo kunnen anderen ook optimaal van uw stad genieten. Met uw tips in de hand wordt een verblijf in Maastricht nóg leuker! Een ‘door leden voor leden’ weekend dus.

Hiervoor zoekt de ANWB:

– 4 personen met kinderen tot 6 jaar, die fan zijn van en bekend zijn met Maastricht

– 4 inwoners van Maastricht en omgeving (vijftigplussers), die er graag op uit gaan en hun tips willen delen.

Bijeenkomst 5 november

Op zaterdag 5 november steken we van 10.00-13.00 uur (inclusief lunch, locatie volgt) in Maastricht de hoofden bij elkaar, om samen tot een aantrekkelijk arrangement te komen. Wie weet kunnen jullie onderling ook nog verrassende locaties uitwisselen! Dus heeft u de beste tips voor winkels,(culturele)  uitjes, en lunch/dinerplekken, en kunt u 5 november, meld u dan aan!

De link naar de aanmelding is:  https://www.anwbvrijwilligers.nl/21387/

Van leden voor leden weekendarrangement

Het speciale ‘van leden voor leden’ weekendarrangement (inclusief stadswandeling met een gids) dat op basis van deze bijeenkomst wordt samengesteld, wordt boekbaar via www.anwb.nl/weekendjeweg  Eerder werden we op deze manier al een weekendje naar Delft, Den Bosch, Zwolle, Groningen en Haarlem samengesteld. Zie hiervoor: http://www.anwb.nl/vrije-tijd/weekendje-weg/van-leden-voor-leden/van-leden-voor-leden