Home > Buitenlandse studenten zoeken gastgezin in de omgeving van Maastricht

Buitenlandse studenten zoeken gastgezin in de omgeving van Maastricht

dec 9, 2016 | Maregio

Begin januari 2017 is het voor verschillende buitenlandse studenten zover: ze komen naar Nederland voor een uitwisseling via het High School Holland programma van Travel Active. Verschillende buitenlandse studenten zijn in de omgeving van Maastricht dringend op  zoek naar één of meerdere gastgezinnen die het leuk zouden vinden om hen een thuis te bieden. 


Begin januari 2017 is het voor verschillende buitenlandse studenten zover: ze komen naar Nederland voor een uitwisseling via het High School Holland programma van Travel Active. Verschillende buitenlandse studenten zijn in de omgeving van Maastricht dringend op zoek naar één of meerdere gastgezinnen die het leuk zouden vinden om hen een thuis te bieden. 

Veel gastgezinnen die deelnemen aan het programma zijn nieuwsgierig naar de leefgewoonten van iemand uit een ander land of vinden het leuk om ook hun eigen kinderen een stukje buitenlandse cultuur mee te geven. U draagt bij aan een onvergetelijke ervaring voor uw gezin, maar ook voor de student die zijn/haar eigen horizon enorm verbreedt. Tijdens het verblijf in Nederland staan de studenten en gastgezinnen onder begeleiding van een regiocoördinator van Travel Active.

De studenten die in januari naar Nederland komen, komen onder andere uit België en Brazilië en blijven een bepaalde periode in Nederland. Dit kan variëren van een aantal maanden tot een semester tot aan een heel schooljaar. Arthur en Barbora stellen zich alvast aan u voor:

Artur uit Brazilië: ‘’Ik ben respectvol, kalm en vriendelijk. Ik houd van lezen, gitaar spelen en computeren.”

Barbora uit Slowakije:
‘’Ik ben creatief, extravert en positief. Ik zing, bespeel verschillende instrumenten en houd van kunst en hardlopen.’’

Meer informatie
Wilt u een buitenlandse student een Nederlands thuis bieden en wilt u van dichtbij kennis maken met de Belgische of Braziliaanse cultuur? Neem dan zo spoedig mogelijk vrijblijvend contact op met het High School Holland team. Tel. 0478-551900 of e-mail: highschoolholland@travelactive.nl. Op de website www.travelactive.nl/high-school-holland is meer informatie te vinden en stellen Arthur en Barbora en alle andere studenten die nog een gastgezin zoeken zich alvast voor.