Home > MVV Maastricht viert verjaardag met uitgebreide jubileumweek

MVV Maastricht viert verjaardag met uitgebreide jubileumweek

mrt 21, 2017 | Maregio

MVV Maastricht is op zondag 2 april jarig. De club viert haar 115e verjaardag met een uitgebreide jubileumweek. Voor al haar stakeholders organiseert de club activiteiten: jeugd, supporters, dames in het bijzonder, sponsoren, iedereen met een rood-wit hart komt aan zijn of haar trekken.


MVV Maastricht is op zondag 2 april jarig. De club viert haar 115e verjaardag met een uitgebreide jubileumweek. Voor al haar stakeholders organiseert de club activiteiten: jeugd, supporters, dames in het bijzonder, sponsoren, iedereen met een rood-wit hart komt aan zijn of haar trekken.

De feestelijkheden starten al op vrijdag 24 maart. De climax van deze feestweek zal liggen op de verjaardag van de Maastrichtse club, als MVV het tijdens Dé Derby van het Zuiden opneemt tegen Fortuna Sittard in het eigen Stadion de Geusselt.

Op vrijdag 24 maart 2017 wordt de eerste activiteit van het nieuwe MVV Ladiesplatform georganiseerd: ‘Verrassend rundsje Wieck’. Mode en culinaire hoogstandjes zullen die avond centraal staan. Zondag 26 maart is het vervolgens de beurt aan de jeugd. Op de Markt in Maastricht vindt een heus Street Soccer Toernooi plaats. ‘Tiki-taka’ voor het stadhuis. Spektakel gegarandeerd.

Bedrijven en relaties van MVV Maastricht kunnen het begrip ‘tiki-taka’ op geheel eigen wijze invulling geven tijdens de MVV Golfdag op maandag 27 maart bij International Golf Maastricht (De Dousberg). In een sportieve en ongedwongen sfeer worden de sport golf en het leggen van nieuwe contacten gecombineerd.

In Stadion de Geusselt is het op woensdag 29 maart tijd voor ‘Youngstars on Tour’. Je kan het zo gek niet bedenken, maar alles wat je met een bal kunt doen, daar zal de jongste jeugd mee in aanraking komen. Wie wil zijn of haar ‘voetbalskills’ nu niet meten middels een Obstacle Run of een Soccerwall?!

En wie jarig is, trakteert. Vandaar het boordevolle programma op zondag 2 april. Het stadion gaat om 11.00 uur open, waar dan meteen afgetrapt wordt voor de wedstrijd tussen sponsorteams van zowel MVV als Fortuna Sittard. Ook het foodcourt (hoek B) opent dan haar poorten. De gehele dag zal een DJ het daar aanwezige publiek van muzikaal vertier voorzien.

In de MVV Businessclub start op dat moment de Jubileumbrunch, welke wordt vervolgd door het MVV Voetbalcafé. Oud MVV’ers en Fortunezen zullen, onder leiding van Felix Meurders, de verbale strijd aangaan in een mooie, open discussie over voetbal. Als de stofwolken opgetrokken zijn, is het tijd voor nostalgie. De werkgroep Historie heeft namelijk geruime tijd achter de schermen gewerkt aan het zichtbaar maken van ‘MVV door de iewe heer’. Dit hoogstandje wordt om 12.15 uur gepresenteerd in de MVV Businessclub.

Op het veld is het om 12.30 uur de beurt aan Oud MVV. Zij treden aan voor een sportief potje voetbal tegen Team Duckrace. Coryfeeën van weleer als Reginald Thal, Maurice Hofman, Coen Quaden, Twan Scheepers en Sjoerd Winkens gaan de strijd aan met Team Duckrace, bestaande uit ondernemers uit de regio Maastricht. Om 14.30 uur trappen MVV Maastricht en Fortuna Sittard vervolgens af voor Dé Derby.

Het gehele dagprogramma wordt omlijst door diverse artiesten, waaronder Ziesjoem en Moot Kinne. Kaarten voor deze zinderende verjaardag zijn te verkrijgen via www.mvv.nl/tickets