Home > ‘Zoeken in politiesysteem was mijn hobby’

‘Zoeken in politiesysteem was mijn hobby’

mei 9, 2017 | 1Limburg, Dagbladen en Omroepen

Politiemol Mark M. uit Weert zocht graag naar vertrouwelijke informatie in politiesystemen omdat het een soort hobby voor hem was.

Ben jij nog op zoek naar een origineel cadeau voor moederdag? Neem dan eens een kijkje in de L1 Shop. Bestel online een cadeau en ontvang dit binnen een paar dagen thuis!

Tip: doe moeder het leuke familiespel Rondje Zuid-Limburg cadeau!

Om 8 uur ’s ochtends een samenvatting met het meest actuele nieuws uit Limburg.

Op L1.nl bewaren we de belangrijkste plek… voor jou!

Iedere dag plaatsen we de mooiste foto van de dag hier op onze homepage. Heel Limburg kan er dan van genieten. Heb je ook een prachtig plaatje gemaakt? Een weerfoto, een prachtig plaatje van Limburg of juist bij een gezellig evenement?

Het festival-seizoen is van start gegaan. Bekijk nu onze festival-rubriek voor de actuele agenda. Daarnaast plaatsen we alle nieuwtjes, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste festival-nieuws.

Rond de Tour de France duiken we weer onze mooie provincie in. Drie weken lang dagelijks vanaf een prachtige locatie. KleikersL1mbourgJakobsLangeslagMulkenbijdrages

Begin je weekend vol kunstzinnige en minder zinnige cultuur, iedere zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur. Het programma trekt door de hele provincie.

Presentatie: Wouter Nelissen en Jolien Linssen.

Hoe groot is de schade door fraude bij internethandel en wat doet de politie eraan? Een onderzoek van L1 samen met de andere regionale omroepen en de NOS moet daar antwoord op geven. Over welke bedragen gaat het en welke producten en diensten zijn vooral in trek bij online-fraudeurs? En hoe zijn vervolgens de slachtoffers door de politie geholpen? Als ze tenminste aangifte hebben gedaan. De regionale omroepen gaan dat nu, samen met de NOS, met deze enquête per regio op een rijtje zetten. Mensen die hiermee te maken hebben gehad kunnen in de enquête ook tips geven over hoe je dit soort online-fraude kunt vermijden.

Dat verklaarde hij voor de rechtbank in Den Bosch.

Bron: 1Limburg Nieuws