Home > Jaarlijkse Boeken- en Platenbeurs van Boeken voor Mensen

Jaarlijkse Boeken- en Platenbeurs van Boeken voor Mensen

okt 27, 2018 | Maregio

In ROC Leeuwenborgh, Sibemaweg 20 in Maastricht vindt op zaterdag 3 en zondag 4 november 2018 de jaarlijkse grote Boeken- en Platenbeurs van de Stichting Boeken voor Mensen plaats.


In ROC Leeuwenborgh, Sibemaweg 20 in Maastricht vindt op zaterdag 3 en zondag 4 november 2018 de jaarlijkse grote Boeken- en Platenbeurs van de Stichting Boeken voor Mensen plaats.

De beurs is de grootste van Zuid-Limburg. U vindt er vele tienduizenden boeken, onder meer over Maastricht en Limburg, kunst, reizen, literatuur, geschiedenis, Tweede Wereldoorlog, wetenschap, filosofie, religie, theologie, muziek, kunst, economie, recht, techniek en kinderboeken en strips. Daarnaast zijn er ook grammofoonplaten, CD’s, DVD’s en bladmuziek te vinden. Prijzen vanaf € 1.

De gehele opbrengst van de beurs, tot en met het oud papier dat na de beurs zorgvuldig wordt uitgezocht, komt ten goede aan diverse lokale stichtingen. Zo kon de organisatie op woensdag  10 oktober maar liefst in totaal 24.000 euro ( zijnde de opbrengst van de beurs uit 2017) overhandigen aan de volgende instanties:

Waterscouting Jan van Gent, Harmonie De Gele Rijders, Cappella Sancti Servatii, Stille Armen, Stichting Wensulance, Limbo Wheelers, Festival Vocallis21, Blindengeleidehond, Ruggesteun van de Basiliek, Dress For Success Maastricht, Un Abrazo Para Los Amigos, Taskforce QRS Maastricht, Bikes for Zim, Elkana Childcare, stichting OntspanWater, en Kindervallei, vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds.

Data en tijden:

Zaterdag 3 en zondag 4 november 2018 vindt van 10 tot 17 uur

Adres:

ROC Leeuwenborgh, Sibemaweg 20, Maastricht  (naast het Novotel Hotel) (ingang Gebouw West aan de achterzijde).