Home > Theater aan het Vrijthof organiseert Ladies Night rondom All Stars de musical

Theater aan het Vrijthof organiseert Ladies Night rondom All Stars de musical

nov 16, 2018 | Maregio

De musical All Stars komt van maandag 28 januari tot en met vrijdag 1 februari 2019  naar Theater aan het Vrijthof. Dit na het succes van de gelijknamige film en serie.


De musical All Stars komt van maandag 28 januari tot en met vrijdag 1 februari 2019  naar Theater aan het Vrijthof. Dit na het succes van de gelijknamige film en serie.

Op de eerste avond, maandag 28 januari, organiseert het theater een Ladies Night voor het publiek, in navolging op de succesvolle Ladies Night rondom de musical The Full Monty.

Ladies Night

Onder het genot van live muziek en een gratis drankje presenteren diverse standhouders vanaf 18.30 uur hun producten in de foyer van het theater. Aansluitend begint om 20.00 uur de musical. In de pauze kan er echter weer naar hartenlust worden geshopt bij de diverse standjes. Nieuwsgierig naar het aanbod? Kijk dan op de website van Theater aan het Vrijthof waar binnenkort de standhouderslijst wordt gepubliceerd. Ook mannen zijn van harte welkom want All Stars de musical is een absolute must-see voor man en vrouw, jong en oud, aanvaller of verdediger. Een musical-comedy over vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen. 

All Stars de musical

De jongens van Swift Boys 8 slaan geen zondag over om met elkaar op het veld te staan. Nu ze tegen de dertig lopen is hun leven behoorlijk veranderd. Zwangere vriendinnen, strenge echtgenotes die niet meer thuis op de bank wachten, buitenechtelijk gerommel en carrièreplannen. Maar op zondag ontmoeten ze elkaar steevast op de groene mat, vergeten ze alle zorgen van hun dagelijkse leven en hebben ze dezelfde kleedkamergein als toen ze nog puber waren. Terwijl de mannen zich voorbereiden op de 500ste wedstrijd wordt hun vriendschap enorm op de proef gesteld. In het zicht van die belangrijke wedstrijd leren ze niet alleen elkaar beter kennen, maar weten ze ook: samen ben je niet alleen. Nu nog die wedstrijd winnen.

‘Het is energiek en het speelplezier spat van het podium. Je kunt bijna niet anders dan vrolijk opgehitst de zaal uit komen.‘

Trouw ***

‘Eindelijk een musical waarbij je je man kan meenemen.’

Noord Hollands Dagblad ****

 

Informatie All Stars de musical:

Regie: Frank Lammers

Muziek: Thomas Acda, David Middelhoff

Spel: Jim Bakkum, Kees Boot, Levi van Kempen, Urvin Monte, Lucas Hamming, Alex Hendrickx, Bart van den Donker, Jasper Demollin, Mike Weerts

 

Algemene informatie Ladies Night:

Datum:  28 januari 2019

Aanvang ladies night: 18:30 uur

Begin voorstelling: 20:00 uur

Locatie: Papyruszaal, Theater aan het Vrijthof

Tickets: www.tahv.nl/all-stars/