Home > JCI Nederland viert haar 60-jarige jubileum

JCI Nederland viert haar 60-jarige jubileum

nov 29, 2018 | Maregio

JCI Maastricht was afgelopen zaterdag de gastheer tijdens het 60-jarige jubileum van de Nederlandse afdeling van Junior Chamber International (JCI).


JCI Maastricht was afgelopen zaterdag de gastheer tijdens het 60-jarige jubileum van de Nederlandse afdeling van Junior Chamber International (JCI).

Het inspirerende dagprogramma bood leden, oud-leden, ereleden en hun partners onder meer de gelegenheid om in een College Tour-achtige setting een uur lang vragen stellen aan Albert Verlinden, TV-persoonlijkheid en zakenman.

De mooiste verhalen en hoogtepunten

Tijdens het inspirerende dagprogramma maakten de gasten een bourgondische reis door de tijd, waarbij ze ondergedompeld werden in de Maastrichtse gastvrijheid en haar bourgondische levensstijl. Tijdens het dagprogramma kon men in de raadzaal van het stadhuis een uur lang vragen stellen aan Albert Verlinden die zeer openhartig zijn verhaal en visie op zakendoen deelde. Uiteraard kwamen gedurende de dag ook de kernwaarden van JCI en de mooiste verhalen en hoogtepunten van 60 jaar JCI Nederland voorbij. ’s Avonds volgden een feestelijk diner en een spetterend avondfeest in Rebelle.

Focus op impact

JCI is een wereldwijde netwerkorganisatie die ondernemende mensen tot 40 jaar de kans biedt zich te ontwikkelen door positieve ontwikkelingen met een impact op de maatschappij te realiseren. Ruim 60 jaar na de officiële oprichting van JCI Nederland ligt de focus nog steeds op maatschappelijke impact. De 93 Kamers met gezamenlijk 1.910 leden organiseren jaarlijks diverse evenementen waarmee goede doelen worden gesteund. Daarnaast zet JCI zich samen met de Verenigde Naties in om de 17 Global Goals for Sustainable Development te realiseren. Kijk voor meer informatie op www.jci.nl .